Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αύξηση 60% στις τιμές των διοδίων εντός Αττικής το 2014!


Αύξηση 60% στις τιμές των διοδίων εντός ΑττικήςΤην άνοιξη του 2014 θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη τα εργοτάξια στους τέσσερις μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, μετά την οριστικοποίηση των διαπραγματεύσεων και την κατάθεση των αναθεωρημένων συμβάσεων στη Βουλή, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Αποκαθηλώνουν το Φλωράκη από το ΚΚΕ οι ίδιοι που πριν λίγα χρόνια του έπλεκαν το εγκώμιο (Δειτε τι ελεγαν στην κηδεια του)


Το ΚΚΕ αποκηρύσσει τον Φλωράκη για το 1989Στο μικροσκόπιο των σοφών του Περισσού μπαίνει η στρατηγική του μεταπολιτευτικού ΚΚΕ, κάτι που ερμηνεύεται ως η απαρχή της πολιτικής αμφισβήτησης του Χαρίλαου Φλωράκη.

«Φράκαραν» οι Έλληνες με τους φόρους, τρώνε τα έτοιμα και συσσωρεύουν χρέη


«Φράκαραν» οι Έλληνες με τους φόρους, τρώνε τα έτοιμα και συσσωρεύουν χρέηΤην κατάσταση ασφυξίας στην οποία έχει περιέλθει ο μέσος Έλληνας αναδεικνύουν τα στοιχεία για την εξέλιξη των υποχρεώσεων προς το Δημόσιο από όπου φαίνεται ότι:

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από νυχτερινή άσκηση στον Έβρο


Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από νυχτερινή άσκηση στον ΈβροΟι εντυπωσιακές φωτογραφίες που βλέπετε θα μπορούσαν να είναι και απο κινηματογραφική ταινία. Εντυπωσιακές λάμψεις στον κατασκότεινο ουρανό του Έβρου που μοιάζουν με πυροτεχνήματα, εκρήξεις και τροχιοδεικτικές βολές συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει καταιγίδα.

Δημοσκόπηση (30/11/13) Νέα πτώση για ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ

Οριακό προβάδισμα 0,9% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Metrisis και δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του διέρχεται το Mega Channel


Tην παραίτηση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «Τηλέτυπος» (Mega Channel) υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο Ηλίας Τσίγκας, θέση που κατείχε εδώ κι αρκετά χρόνια.

Οι ωραίες και μοιραίες της δεκαετίας του '90

Οι ωραίες και μοιραίες της δεκαετίας του '90Ω, τα τιμημένα '90s, η περίοδος των γιάπηδων, του Grunge, των τεράστιων κινητών τηλεφώνων και των σέξι υπάρξεων φυσικά που μαγνήτιζαν τους αντρικούς πόθους. 

Τριετής φυλάκιση με αναστολή για τον πρώην εκδότη της Απογευματινής για χρέη στο Δημόσιο


Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή επέβαλε το Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον επιχειρηματία, πρώην εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή», Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Η 21χρονη που αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πόδι της


Η 21χρονη που αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πόδι τηςΜια πολύ δύσκολη απόφαση πήρε η 21χρονη Mariah Serrano για να ικανοποιήσει το όνειρο της ζωής της, να φορέσει ψηλά τακούνια και να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της μόδας: αντιμετωπίζοντας μια εκ γενετής δυσμορφία στο αριστερό της πόδι, η οποία δεν διορθώθηκε ούτε έπειτα από πέντε επεμβάσεις, η Mariah αποφάσισε να προχωρήσει σε ακρωτηριασμό. 

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση και της Βιομηχανικής Παραγωγής 1,6% (Οκτ 2013)

Ο Γενικός ∆είκτης Τιµών Παραγωγού στη Βιοµηχανία (σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς) του µηνός Οκτωβρίου 2013, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2012, παρουσίασε µείωση 1,6%, έναντι αύξησης 4,0% που σηµειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2012 προς το 2011

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,9% στο κύκλο εργασιών του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα (Σεπτέμβριος 2013)

Η εξέλιξη του ∆είκτη Κύκλου Εργασιών (σε τρέχουσες τιµές) και του ∆είκτη Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιµές) στο Λιανικό Εµπόριο, µε έτος βάσης 2005=100,0 για το µήνα Σεπτέµβριο 2013, σύµφωνα µε προσωρινά και διορθωµένα, ως προς τον τυπικό µήνα, στοιχεία, έχει ως εξής: 

ΟΟΣΑ: Στο 157% του ΑΕΠ το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδας το ...2020!


Ο γ.γρ. του ΟΟΣΑ Ανχέλ Γκουρία , στη σημερινή παρουσίαση της έκθεσης του ΟΟΣΑ για την Ελληνική οικονομία, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος ΜπελτέςΈκκληση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να υπάρξει νέα ελάφρυνση του δημόσιου χρέους της χώρας, απηύθυνε ο γγ του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, παρουσιάζοντας έκθεση για την ελληνική οικονομία στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Περαιτέρω μείωση παρουσίασαν οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

epa03316193 An illustration showing a Greek flag projected onto a Greek one euro coin in Schwerin, Schwerin, Germany, 24 July 2012. International creditors will on 24  review GreeceΠεραιτέρω μείωση παρουσίασαν οι τραπεζικές καταθέσεις τον Οκτώβριο.

Βίντεο-σοκ από εν ψυχρώ εκτελέσεις στη Συρία από την Αλ Καιντα

Βίντεο-σοκ από εν ψυχρώ εκτελέσεις στη ΣυρίαΔεν μπορεί κανείς να πιστέψει αυτό που βλέπει παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί από την εκτέλεση επτά ανθρώπων, μελών «αντίπαλης» αντάρτικης οργάνωσης, από ενόπλους της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πληρώνει ΔΕΗ και χαράτσι

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται, λένε. Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος ο Καίσαρας είναι άτιμος και υποκριτής και αδιαφορεί να κρατήσει ακόμη και τα προσχήματα;

Κύπριος αστυνομικός σπάει το πόδι αλλοδαπού μπροστά στην κάμερα!

Το βίντεο περιέχει σκηνές βίας

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...