Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγα Λόγια για το Blog

Το Blog έχει ανέβει σε μια προσπάθεια αξιοποίησης στοιχείων πολιτικών, διεθνών και μακροοικονομικών δεδομένων για την ελληνική οικονομία και πραγματικότητα. Όλα τα άρθρα προέρχονται από τον ελληνικό και ξένο Τύπο σε μια παρουσίαση των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων διαφορετική από εκείνη που εμφανίζουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Στην κατηγορία Ξένος Τύπος παρουσιάζονται άρθρα από μεγάλα διεθνή περιοδικά και εφημερίδες που δείνχουν κατα τη γνώμη μου ανάγλυφα την οικονομική συγκυρία στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης, στον καιρό των μνημονίων, της φτώχειας και της λιτότητας. Κάθε συνδρομή, κριτική και παρατήρηση του αναγνώστη είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξει σε εμπλουτισμό της γνώσης και της παρεχόμενης πληροφορίας προς όφελος της ενημερωσης και της εγκυρότητας. 
Ελπίζω επίσης, σε ανάρτηση άρθρων και απόψεων που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη γνώση μας σχετικά με τη διέξοδο και την αντιμετώπιση των αντίξοων και επώδυνων συνεπειών της κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία σε όλες τις πτυχές της σύγχρονης καθημερινότητας μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...