Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Επισημο site της Β.Κορεας: Ελατε να επενδύσετε με το ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ στην Ασία!

Η Β. Κορέα που αποτελεί έναν "σοσιαλιστικό φάρο" στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό όχι μόνο δηλώνει ότι ψάχνει για ιδιωτικές επενδύσεις αλλα προαναγγέλει ξεκάθαρα στο επίσημο site της κυβέρνησης ότι όποιος επενδύσει στην Βόρεια Κορέα θα έχει το χαμηλότερο εργασιακό κόστος στην Ασια!!!!
Δηλαδή η ίδια η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του Κιμ Γιονκ Ουν προαναγγέλει ότι προτίθεται να αφήσει τους εργαζόμενους της βορρά στα χέρια του ξένου μεγάλου κεφαλαίου ενώ μάλλον θεωρεί επίτευγμα ότι εκεί οι εργαζόμενοι...δουλεύουν για ένα πιάτο φαί.
Μήπως από κει εμπνέονται και οι υποστηρικτές της από το ΚΚΕ και έχουν τους εργαζόμενους τους απλήρωτους στην Τυποεκδοτική; Μήπως αυτά βλέπει η ηγεσία του Περισσού και εφαρμόζει τον ξαφνικό θάνατο (ναι ναι, οπως στην ΕΡΤ) στον 902 και συναλλάσετε στην συνέχεια με offshore της Κύπρου και των Κανάριων νήσων; Τι να πώ; η ιστορία θα δείξει... Πάντως σίγουρα δεν θα τους δικαιώσει...

Τις πληροφορίες για το χαμηλότερο εργατικό κόστος στην Ασια μπορεί να το βρεί κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της Βόρειας Κορέας εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...