Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αυτές είναι οι κάμερες ασφαλείας της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στο Περισσο.Πριν λίγες μέρες φώναζαν να φύγουν οι κάμερες από το Λαύριο...

Στο απόσπασμα από το "σπίτι του λαού" στον Περισσό (Εκπομπή 360 μοίρες) φαίνονται τα μόνιτορ παρακολούθησης από τις κάμερες που έχει εγκαταστήσει η ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. Πριν λίγο καιρό το ΚΚΕ έβγαζε ανακοίνωση στο Ριζοσπάστη για να "φύγουν" οι κάμερες από το λιμάνι του Λαυρίου


Ολο το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=bMT7JbTuVos

Ιδού:


Να φύγουν οι κάμερες από το λιμάνι του Λαυρίου
Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο, 11 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μεταλλωρύχων
Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις χαφιεδοκάμερες που υπάρχουν στο λιμάνι του Λαυρίου διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο, 11 του Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μεταλλωρύχων, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου και στη συνέχεια στο λιμάνι Λαυρίου. Στην ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα σημειώνουν, μεταξύ άλλων: «Στην πόλη μας εδώ και αρκετό καιρό έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του λιμανιού κάμερες παρακολούθησης.
Η ενέργεια αυτή έγινε και σε πλήθος άλλων πόλεων της χώρας μας με τη δικαιολογία της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων και την ανάγκη της ασφάλειάς τους.
Οι κάμερες και το "Ζέπελιν" όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν πρόληψη σε ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια. Αυτό αποδείχτηκε και με την επίθεση στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, αλλά και με την επίθεση του Σκοτσέζου στον Βραζιλιάνο μαραθωνοδρόμο στην Ολυμπιάδα που μόλις τελείωσε.
Μένει λοιπόν να παραδεχτούν όλοι πλέον, ότι οι κάμερες μπήκαν όχι για να εμποδίσουν τη λεγόμενη τρομοκρατία, αλλά για το ακριβώς αντίθετο. Για να τρομοκρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία.
Και δεν είναι μόνο το ότι κάποιοι μπορούν να παρακολουθούν τις βόλτες μας στο λιμάνι και να κρυφογελάνε σχολιάζοντάς μας, που κι αυτό από μόνο του φτάνει να σε κάνει να αγανακτήσεις. Δεν είναι μόνο ότι προσπαθούν να σε φοβίσουν και να σε τρομοκρατήσουν, αφήνοντας έντεχνα να διαρρεύσει ότι είδαν κάποιους (αλλοδαπούς είπαν, για να τονώσουν και το ρατσιστικό στοιχείο) να ασχημονούν στο λιμάνι, άρα: "εδώ είμαστε, τα βλέπουμε όλα, πρέπει να φοβάσαι, να μη συμμετέχεις σε διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις κλπ. γιατί καταγράφεσαι".
Είναι το γενικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλουν να μας υποχρεώσουν να ζούμε. Του φόβου, της αντίληψης ότι ο "Μεγάλος Αδελφός" είναι παντού, νοιάζεται για μας, της αποδοχής αυτής της κατάστασης και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρούμε δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα.
Παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους φορείς της πόλης και των γύρω περιοχών, τα σωματεία και τις επιτροπές αγώνα, που υπάρχουν για διάφορα θέματα, όλους τους πολίτες που δεν υποτάσσονται και δε βολεύονται με αυτήν την απαράδεκτη από κάθε άποψη κατάσταση, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουμε το Σάββατο 11 του Σεπτέμβρη 2004, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μεταλλωρύχων, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου και στη συνέχεια στο λιμάνι Λαυρίου.
Να φύγουν οι κάμερες τώρα από το λιμάνι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...