Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αυτός ειναι ο Ουκρανός ακροδεξιός ρατσιστής καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακιση

Ουκρανός ακροδεξιός ρατσιστής καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλακήΈνας ακροδεξιός τρομοκράτης από την Ουκρανία καταδικάστηκε σήμερα στην Αγγλία με 40 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία ενός μουσουλμάνου και την τοποθέτηση βομβών σε τζαμιά.   Ο 25χρονος φοιτητής Pavlo Lapshyn είχε μετακομίσει στη Βρετανία για περαιτέρω σπουδές στο αντικείμενό του και μόλις πέντε μέρες μετά την άφιξη του τον Απρίλιο του 2013 ξεκίνησε να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο του για την έναρξη φυλετικού πολέμου στους δρόμους της Αγγλίας.
  Ξεκίνησε με τη δολοφονία ενός 82χρονου μουσουλμάνου που επέστρεφε σπίτι του μετά την προσευχή σε γειτονικό του τζαμί. Ο 25χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές με μένος τον Mohammed Saleem αφήνοντας τον νεκρό. Στη συνέχει ξεκίνησε να τοποθετεί βόμβες έξω από τζαμιά τις Παρασκευές, την ιερή μέρα των μουσουλμάνων. Η συσκευή που τοποθέτησε τον Ιούλιο συμπεριλάμβανε 100 καρφιά για μεγιστοποίηση των απωλειών. Η προσευχή εκείνη την ημέρα άργησε μία ώρα, αποτρέποντας πολλούς θανάτους. Έβαλε επίσης βόμβες στο Walsall και Wolverhampton. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...