Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του διέρχεται το Mega Channel


Tην παραίτηση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της «Τηλέτυπος» (Mega Channel) υπέβαλε νωρίτερα σήμερα ο Ηλίας Τσίγκας, θέση που κατείχε εδώ κι αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο πρώην manager του σταθμού αποχώρησε μετά τη διαφωνία του με τους μετόχους της εταιρείας οι οποίοι και του ζήτησαν να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες απολύσεις εργαζομένων.

Είναι η δεύτερη σημαντική απώλεια για τον πιο σημαντικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από τη θέση του διευθυντή προγράμματος, από την οποία κι έγραψε ιστορία στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας.

Τα σύννεφα πάντως είχαν πυκνώσει για την εταιρεία ήδη από το καλοκαίρι, όταν και η οικογένεια Βαρδινογιάννη επέλεξε να δώσει μεγαλύτερη βάση στο Star Channel το οποίο και μετέτρεψε σε ενημερωτικό κανάλι, μετά από χρόνια διαφορετικής πορείας.

Mε τα λεφτά να μην περισσεύουν και με τις σχέσεις μεταξύ των μετόχων να είναι μάλλον κακές, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά τι θα ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι για πρώτη φορά το Mega Channel καλείται να προχωρήσει μπροστά χωρίς τη βοήθεια δυο εκ των πιο παραγωγικών «δικών του» παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...