Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπησηΟριακό προβάδισμα 0,7% για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσης για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς με 33%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 16% ενώ ο… κανένας» συγκεντρώνει 36%.

Τέλος, το 82% θεωρεί άδικη τη φορολογία των ακινήτων.



2 σχόλια:

  1. Προσωπικά πιστεύω ότι οι δημοσκοπήσεις κατευθύνονται από αυτούς που τις πληρώνουν . ΟΜΩΣ , πως να εμπιστευτείς κάποιον , που άλλα λέει σήμερα και άλλα αύριο ? Μαζεύει ψηφαλάκια από όποια κοινωνική τάξη μπορεί να περάσει την γραμμή του ? Οταν λέει φανερά ότι θα ρισκάρει την ασφάλεια της χώρας ? Φίλε Στέλιο ξέχασες να προσθέσεις στην ψηφοφορία την στήλη '' ΔΞ / Δ Α '' ...... Βάλτην στην επόμενη , και τα μάτια σας ανοιχτά ! Πόσες φορές θα μας πιάσουν κορόιδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εχεις δικιο! Θα βαλω και αλλη ψηφοφορια, αν θελεις μπορεις να μου προτεινεις και θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...