Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έρανος στο ΠΑΣΟΚ για τους εργαζόμενους


Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Λεωνίδα ΓρηγοράκοΜε χρήματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους, παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον σταθμό Mega.

Ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές δίνουν 700 με 800 ευρώ μηνιαίως για την κάλυψη των αναγκών του κόμματος και πως αυτές τις ήμερες, τους ζητήθηκε να δώσουν περισσότερα για να καλυφθεί το δώρο «των παιδιών που δουλεύουν στο ΠΑΣΟΚ».

Πάντως, η οικονομική κατάσταση του κόμματος είναι πολύ κακή και δεν πρόκειται να αλλάξει το επόμενο διάστημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι τοπικές οργανώσεις οι οποίες πλέον δεν χρηματοδοτούνται από το κεντρικό ταμείο του κόμματος, αλλά από εισφορές στελεχών και βουλευτών. 

Την κακή οικονομική κατάσταση περιέγραψε στην ομιλία του την Κυριακή και ο διευθυντής του κόμματος κ. Νίκος Σαλαγιάννης. Όπως είπε ο κ. Σαλαγιάννης οι δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ για το 2014 ανέρχονται στα 12 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή η κρατική χρηματοδότηση είναι 2,6 εκατ. ευρώ. 

Επίσης, ο κ. Σαλαγιάννης κατήγγειλε, με έμμεσο τρόπο, σπατάλες των διαχειριστών του κόμματος όταν πρόεδρος ήταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Χαρακτηριστικά είπε πως εκείνη την περίοδο, κατά μέσο όρο οι δαπάνες του κόμματος κινούνταν γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα έχουν περιοριστεί στα 110.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...