Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Χίος: Πέθανε οδηγός επειδή το νησί δεν είχε ασθενοφόρο!


Χίος: Πέθανε οδηγός επειδή το νησί δεν είχε ασθενοφόρο!Είναι δυνατόν σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που γίνεται στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, κοντά στο Βαρβάσι, το ασθενοφόρο να καθυστερεί μια περίπου ώρα; Και όμως αυτό έγινε στην περίπτωση του άτυχου Ν.Γ. που σκοτώθηκε στην τελευταία στροφή πριν τα φανάρια στο εσωτερικό γεφυράκι του Παρθένη.

Χρειάστηκε μια ώρα περίπου για να ανταποκριθεί το ΕΚΑΒ, και αυτό γιατί το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν για διακομιδή ασθενούς από τα Ψαρά με καρδιολογικά προβλήματα στη Βολισσό.

Η διακομιδή στο Νοσοκομείο έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και ο 48χρονος οδηγός έχασε τη μάχη για τη ζωή χωρίς στην ουσία να του παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες που οι διασώστες του ΕΚΑΒ θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Σύμφωνα με το chiosnews.com, την κατάσταση με το προσωπικό του νοσοκομείου και ειδικά με τα πληρώματα των ασθενοφόρων την είχε φέρει στην επικαιρότητα το Σωματείο των Εργαζομένων στο Σκυλίτσειο πρόσφατα, με αφορμή το θέμα της διαθεσιμότητας των οδηγών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...