Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ντροπή: Μπλοκάρουν και τις γονικές παροχές για χρέη!

Ντροπή: Μπλοκάρουν και τις γονικές παροχές για χρέη!Την ώρα που ο πρωθυπουργός έφτασε μέχρι Κεφαλονιά για να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στον πολίτη, το οικονομικό επιτελείο εφαρμόζει τερατώδεις διατάξεις κατά των φορολογουμένων - Εκτός από τις πέντε δόσεις σε τρεις μέρες, τώρα κόβουν και τις γονικές παροχές για τους οφειλέτες του Δημοσίου


Μπορεί ο πρωθυπουργός να δίνει μάχη σε διάφορα μέτωπα για να βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησης, όμως το υπουργείο Οικονομικών με τερατώδεις διατάξεις για τους φορολογούμενους δίνει ακόμα μία βολή στα ελληνικά νοικοκυριά.

Ετσι, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς πέταγε από τις Βρυξέλλες στην Κεφαλονιά, όπου και έμεινε μαζί με τους κατοίκους προσπαθώντας να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στον πολίτη, το οικονομικό επιτελείο φέρνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο στους φορολογούμενους.

Αφου κάλεσε τους πολίτες μέσα σε 5 μέρες να πληρώσουν πέντε φόρους, τώρα μπλοκάρει τις γονικές παροχές αν οι γονείς έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο και μάλιστα ανεξαρτήτως ύψους και ορίου του χρέους!

Επίτηδες το κάνουν;

Πηγη: http://www.protothema.gr/economy/article/348891/eforia-blokaroun-kai-tis-gonikes-parohes-gia-hrei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...