Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ντάισελμπλουμ: Χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψει η Τρόικα στην Ελλάδα


Ο Γερούν ΝτάισελμπλουμΤην απογοήτευσή του για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος εξέφρασε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Δευτέρας.

«Δυστυχώς η αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός πολιτικός προσθέτοντας ότι χρειάζεται «περαιτέρω δουλειά για να επιστρέψει στην Ελλάδα η Τρόικα».

Νωρίτερα, κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση ο κ. Ντάισελμπλουμ είχε στείλει μήνυμα προς όλους για την ανάγκη επιτάχυνσης της αξιολόγησης της Ελλάδας και ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης.

«Είναι προς το κοινό συμφέρον, τόσο το δικό μας όσο και της Ελλάδας, να καταλήξουμε το συντομότερο δυνατόν» είχε αναφέρει ο Ολλανδός επικεφαλής του Eurgoroup.

Πηγη: http://www.protothema.gr/economy/article/347995/daiselbloum-hreiazetai-douleia-gia-na-epistrepsei-i-troika-stin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...