Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Το δώρο που πήρε η... θεία Πίπα!


Τι δώρο να διαλέξει κανείς για έναν μικρό πρίγκηπα που τα έχει όλα; Ένα γλυπτό 9,000 ευρώ διάλεξε η Πίπα Μίντλετον για να κάνει δώρο στον ανηψιό της. Μόνο που το γλυπτό δεν είναι κάποιο φιγουρίνι με παιδική θεματική, αλλά ομοιώματα των ίδιων των χεριών και τον ποδιών του μικρού πρίγκηπα... που μάλιστα φαίνονται τόσο αληθινά λες και είναι τα κομμένα του χέρια και πόδια, σχολιάζουν κάποια δημοσιεύματα.

Τα “γλυπτά” που φτιάχτηκαν από μασίφ ασήμι, φτιάχτηκαν ακριβώς πάνω στα άκρα του μικρού, καθώς τα ποδαράκια και τα χεράκια του βουτήχτηκαν σε ένα μείγμα που μοιάζει με ζελέ, φτιαγμένο από νερό και μια σκόνη με βάση τα φύκια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. 

Η διαδικασία κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, κάτι που μπορεί να φαίνεται λίγο αλλά είναι δύσκολο γιατί ένα βρέφος δεν κάθεται ακίνητο. 

Ο βρετανικός τύπος όμως δεν υποδέχθηκε το δώρο της ... θείας Πίπα με τα καλύτερα σχόλια, καθώς χαρακτηρίστηκε από κάποιους μακάβριο και κακόγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...