Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Apple: νέο εργοστάσιο παραγωγής ζαφειριού για iPhone 6

Apple: νέο εργοστάσιο παραγωγής ζαφειριού για iPhone, iPad, iWatchΤο νέο εργοστάσιο της Apple είναι σχεδόν έτοιμο για παραγωγή με την εταιρεία του Tim Cook να έχει μεγάλα σχέδια για το ζαφείρι στα νέα iPhone, iPad, iWatch, MacBook.

APPLE: SAPPHIRE GLASS VS GORILLA GLASS

Η Apple έχει σχεδόν έτοιμο το νέο εργοστάσιο παραγωγής ζαφειριού στην Αμερική και συγκεκριμένα στην περιοχή της Mesa, Arizona. Κανείς δεν ξέρει πως το νέο υλικό θα χρησιμοποιηθεί στα υπάρχοντα ή νέα προϊόντα αλλά το μέγεθος της επένδυσης μαρτυρά ότι η χρήση θα είναι εκτεταμένη και το ζαφείρι θα παίξει σημαντικό ρόλο στα νέα iPhone, iPad, iWatch, MacBook.
Δεδομένης της μεγάλη σκληρότητας του υλικού, μόνο το διαμάντι είναι πιο σκληρό από το ζαφείρι, η χρήση στις οθόνες του iPhone 6 και νέων iPad είναι πιθανή. Ίσως η Apple να θέλει να διαφοροποιηθεί για ακόμα μια φορά από τον ανταγωνισμό, αφήνοντας πίσω το Gorilla Glass. Με το δικό της εργοστάσιο η Apple αποκτά πλήρη έλεγχο στην παραγωγή των υποτιθέμενων οθονών και μπορεί να προγραμματίσει καλύτερα τα νέα μοντέλα iPhone, iPad αλλά και νέων προϊόντων όπως το iWatch.

IPHONE 6 ΜΕ SAPPHIRE GLASS. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΧΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της τελειοποίησης της τεχνικής κατασκευής τεχνητού ζαφειριού, η Apple θα καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα απεικόνισης των νέων iPhone 6και iPad διατηρώντας ή βελτιώνοντας σημαντικά την αντοχή των οθονών σε γρατζουνιές, πτώσεις κλπ. Λιγότερες σπασμένες οθόνες σημαίνει περισσότεροι χαρούμενες χρήστες. Το ζαφείρι θα αποδειχθεί σημαντικό στοιχείο στην επόμενη επιτυχία της Apple, ειδικά μετά τηνσυμμετοχή της Samsung στην Corning και την παραγωγή του Gorilla Glass. Πιθανή είναι και η χρήση ζαφειριού και σε νέα chip που σχεδιάζει η Apple.

Πηγη: http://www.pestaola.gr/apple-sapphire-plant-in-usa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...