Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αηδιαστικό -Κάνουν χιούμορ με την σοβαρή κατάσταση του Σουμάχερ [εικόνα]

Αηδιαστικό -Κάνουν χιούμορ με την σοβαρή κατάσταση του Σουμάχερ [εικόνα]Μια αγωγή περιμένει από μέρα σε μέρα το γερμανικό περιοδικό «Titanic». Η έκδοση χαρακτηρίζεται σατιρική, αν και δεν προκάλεσε κανένα γέλιο με το τελευταίο τεύχος. Μόνο εκνευρισμό και θόρυβο γύρω από το τεύχος. Το τελευταίο προσδοκούσε μάλλον ο διευθυντής του περιοδικού.

Το βασικό θέμα του τρέχοντος τεύχους είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ. Στο εξώφυλλο φιλοξενείται το... κεφάλι του Νίκι Λάουντα και ο τίτλος «Αποκλειστικό-Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα-Τόσο άσχημα επηρέασε τον Σούμι».
Ο συντάκτης του κειμένου, σύμφωνα με το sport24, απευθύνεται στους γονείς, παραθέτοντας τρόπους για να εξηγήσουν στα παιδιά τους για το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.
Η οικογένεια του 45χρονου από το Κέρπεν δεν έχει αντιδράσει επίσημα, αλλά ο ίδιος ο Λάουντα χαρακτήρισε το εξώφυλλο ως «αναιδές και απόλυτα ασεβές. Αναρωτιέμαι 'ποιος θα τύπωνε ένα τέτοιο σκουπίδι;». Θα κινηθεί νομικά εναντίον της διεύθυνσης του περιοδικού και θα ζητήσει την απόσυρση του
Δεν θα είναι ο πρώτος, μιας και 35 διαφορετικά τεύχη έχουν αποσυρθεί από το 1979 που ιδρύθηκε το σατιρικό περιοδικό.
Αν ήθελε το περιοδικό να... σοκάρει, θα μπορούσε να είχε βάλει μια φωτογραφία του Λάουντα που θα έδειχνε πραγματικά το μέγεθος της παραμόρφωσης μετά το ατύχημα στο Νίρμπουργκρινγκ το 1976 δηλαδή το κομμένο αυτί και τις πληγές στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
Ο ίδιος ο Αυστριακός δεν είχε πρόβλημα να βγάλει το καπέλο του και να δείξει τις πληγές του στο κοινό κατά τη διάρκεια απονομής των βραβείων "Χρυσές Σφαίρες" στο Λος Άντζελες.
Όσο για τον Σουμάχερ παραμένει σε διαδικασία αφύπνισης από την καταστολή, μια θετική εξέλιξη της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του. Ωστόσο σχεδόν όλοι οι γιατροί βεβαιώνουν πως αυτή η διαδικασία και στη συνέχεια η έναρξη αποθεραπείας μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...