Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Mια δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τα «καταστροφικά μνημόνια», προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο [βίντεο]

Mια δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τα «καταστροφικά μνημόνια», προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο [βίντεο]Δήλωσε ότι έλεγε ψέματα όταν, τις πρώτες μέρες του Μνημονίου, εμφανιζόταν πολύ αισιόδοξος, ενώ γνώριζε ότι τα μνημόνια ήταν η καταστροφή για την Ελλάδα. Οπως αναμενόταν, η αμφιλεγόμενη δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια.



Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτώμενος σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1, όπου ήταν καλεσμένος, ποιο είναι το ψέμα που αναγκάστηκε να πει στην πολιτική, απάντησε:

«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν η καταστροφή».
Αυτή η παραδοχή του υπουργού προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από αρνητικά μηνύματα πολιτών και ο ίδιος επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη δήλωση που έκανε, έγραψε στο twitter:
«Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...