Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

To ασφαλές σεξ ποτέ δεν ήταν προκλητικότερο


Σεξ σε κάθε πιθανή και απίθανη στάση, ερωτικές συνευρέσεις για δυο, τρεις ή και περισσότερους παίκτες, ερωτοτροπίες παντός καιρού και ηλικίας, αχαλίνωτες και ξέφρενες περιπτύξεις, πάντα όμως με προφυλακτικό. 

Όχι, δεν πρόκειται για διαφήμιση αρώματος, σέξι εσωρούχων ή υπηρεσιών ζευγαρώματος, είναι στην πραγματικότητα σποτάκι για καλό σκοπό! 

Και αυτό φαίνεται ακριβώς να είναι το μήνυμα της παγκόσμιας προωθητικής εκστρατείας κατά του AIDS/HIV «Come Together», που επιδιώκει έτσι να ξαναβάλει τη συζήτηση για τη νόσο στο στόμα όλων μας. 

Η καμπάνια, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά από τον «Independent», έρχεται από το σωματείο International HIV/AIDS Alliance, που θεωρεί -και έχει κάθε λόγο να το πιστεύει- ότι οι συζητήσεις για τη μάστιγα έχουν βγει πλέον από τις δημόσιες ατζέντες, καθώς η διεθνής κοινότητα έχει θέσει πια άλλες προτεραιότητες, παρά τη φονική δράση του AIDS και την επιδημία.


Το προκλητικότατο σποτ των 60 δευτερολέπτων μας κάνει λοιπόν να σκεφτούμε και πάλι το ξεχασμένο από τη δημόσια συζήτηση AIDS με τρόπο που απομακρύνεται δραστικά από τις φρικιαστικές και σοκαριστικές διαφημίσεις της δεκαετίας του '80. 

Απολαύστε λοιπόν και θυμηθείτε τις πρακτικές ασφαλούς σεξ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...