Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πώς ο εφευρέτης του πιο πετυχημένου παγκοσμίως sex-toy κυριάρχησε στην αγορά, βγάζοντας εκατομμύρια

Πώς ο εφευρέτης του πιο πετυχημένου παγκοσμίως sex-toy κυριάρχησε στην αγορά, βγάζοντας εκατομμύρια [εικόνες+βίντεο]Ο Στιβ Σάμπιν είναι μία τυπική περίπτωση ανθρώπου που μετουσίωσε μία απλή ιδέα, προορισμένη να ικανοποιήσει μία δική του προσωπική ανάγκη, σε επιχείρηση εκατομμυρίων.

Για όλους όσοι δεν γνωρίζουν, ο Στιβ Σάμπιν είναι ο εφευρέτης του πιο επιτυχημένου παγκοσμίως sex-toy για άνδρες αυτή τη στιγμή στην αγορά: του «πλαστικού κόλπου» ή, όπως είναι η πρωτότυπη ονομασία του , «Fleshlight».
Μεγαλώμένος σε συντηρητική οικογένεια, ασχολήθηκε με την άθληση προτού υπηρετήσει στις τάξεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και εν τέλει στην ειδική μονάδα καταστολής SWAT του Λος Άντζελες.
Στα σαράντα του όμως ήρθε αντιμέτωπος με μία «οδυνηρή» πραγματικότητα, η οποία ζητούσε λύση: η γυναίκα του πολύ απλά έμεινε έγκυος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει – για τους εννέα μήνες της κύησης – όση σεξουαλική επαφή επιθυμούσε.
Ρώτησε λοιπόν τη γυναίκα του: «αν σου έλεγα ότι, για τους μήνες της κύησης, ικανοποιώ τον εαυτό μου με ένα υποκατάστατό σου, τι θα νόμιζες για μένα; Θα πίστευες ότι είμαι κανένας ανώμαλος;».
Ακολούθησαν γέλια και από τους δύο και, λίγο καιρό αργότερα, εγένετο το... Fleshlight, ένα πλαστικό σεξουαλικό παιχνίδι που προσομοιώνει σε απόλυτο σχεδόν βαθμό – τόσο σε επίπεδο δομής όσο και υφής – τον γυναικείο κόλπο.
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί:
Ο εφευρέτης....
Η αίθουσα υποδοχής των κεντρικών γραφείων της επιχείρησής του:
Οι αποθήκες:
Δείγματα από την γκάμα των προϊόντων του:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Λαίλαπα το Brexit" λέει το ΚΚΕ(!) Εϊσαστε σίγουρα κατά της αποδέδμευσης από την ΕΕ εκεί στο ΚΚΕ ή μας κοροιδευετε;

Τελικά ήταν αδιάφορο το brexit όπως έλεγε ο κ.Κουτσούμπας ή το ΚΚΕ προχώρησε ακόμα και στο συμπέρασμα ότι η έξοδος μιας χώρας από τη &q...